BLOG

Exclusieve bruiloft Amalfi kust, Ravello

Ciao,

We zijn net terug van 5 dagen Amalfi kust. Oh wat is dit een mooie regio zeg, echt het St.Tropez van Italie. De kustlijn is prachtig, rustieke havens met boten en een schitterende uitkijk over de zee, de bergen en het eiland Capri.

Voor een bruidspaar uit het westen van Nederland hebben wij een exclusieve stijlvolle bruiloft mogen organiseren in Amalfi – Ravello. De 115 gasten verbleven allemaal in een exclusief 5* Hotel in Amalfi en de ceremonie vond plaats in een schitterende tuin in Ravello.

Op de dag van aankomst hebben wij een welkomslunch georganiseerd met serieus de langste tafel ooit, alle 115 gasten aan 1 lange tafel van minimaal 40 m! Zo indrukwekkend, de gasten vonden het prachtig.

De volgende dag, vond de ceremonie plaats in een mooi aangelegde tuin, waarbij de gasten uitkeken over de zee en het dorpje Ravello. Trouwambtenaar Callista van Delft wist een persoonlijke ceremonie van de liefde voor te dragen. Aansluitend gingen alle gasten exclusief lunchen bij Palazzo Avino. Buiten op het terras namen alle gasten plaats voor een 5-gangen lunch met muzikale begeleiding van een Italiaans trio dat zowel oude als moderne Italiaanse nummers zong. Na afloop van de lunch werden alle gasten weer vervoerd in 3 bussen terug naar het hotel in Amalfi, waar diverse Italiaanse kappers klaar stonden om de dames opnieuw te voorzien van een avondkapsel.

De cocktail avond werd spetterend geopend door zangeres Gabriella Massa en vanaf de 1e minuut stond iedereen in Gala kledij op de dansvloer uit zijn dak te gaan. Wow!! Daarna werd o.a. de cocktail- en oesterbar geopend, werd er verse mozzarella gemaakt en aten de gasten heerlijke verse pasta. In de loop van de avond hadden we als kers op de taart een combi optreden van een Saxofonist en een DJ met een toegift van Gabriella, gewoon omdat het echt een te gek feest was. Kortom het was oprecht een avond om nooit meer te vergeten.

De volgende ochtend hebben we de gasten uitgezwaaid, die vervolgens met 3 bussen naar het vliegveld gebracht werden en heb ik met een team van 3 topmeiden nog een dag genoten in Sorrento.

Voor herhaling vatbaar deze regio en ik weet nu al dat ik terug mag in September.

 

 

 

 

 

 

Trouwen in Toscane

Lieve Claudia,

Trouwen in Toscane, onze droom.

Met een woord : Onvergetelijk! Claudia is professioneel, kundig, betrokken en kan goed improviseren. Kortom, deze dame verstaat haar vak. Je bent een echte liefhebber van Italie, de cultuur en haar charme. Ook zocht je voor ons de mooiste locaties en de juiste leveranciers. Dank voor al je zorg en inzet.
Fantastisch. Liefs B&P.

Seizoen 2016, volle agenda met bruiloften in Italie

Het is alweer enige tijd geleden dat jullie op de website iets van mij hebben gehoord. Gelukkig niks ergs aan de hand alleen een erg volle agenda.

Zoals jullie wellicht wel hebben gelezen in mijn andere Blogs, start ik regulier met de planning van een bruiloft 1 tot 1.5 jaar van te voren. Dit zorgt ervoor dat mijn agenda zo vlak voor de start van seizoen 2016 enorm vol zit met locatie bezoeken, inkoop dagen qua stylingsproducten en draaiboek besprekingen.

Wil jullie via deze weg dan ook laten weten dat ik voor seizoen 2016 geen bruiloften meer kan aannemen.

Willen jullie trouwen volgend jaar in het voorjaar, zomer of wellicht wel in het najaar dan kan ik jullie wel verder helpen met de organisatie van een stijlvolle bruiloft in Italie.

Voor meer informatie kunnen jullie mij altijd mailen! Laat mij dan wel even weten wat jullie in gedachten hebben dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Ciao, Claudia

 

 

 

Ervaring BruidsButler, Internationale bruiloft in Toscane

Vanaf het eerste moment dat wij in contact kwamen met Claudia hebben we geen moment getwijfeld. Zij zou onze weddingplanner worden!

Claudia heeft er vanaf het begin af aan voor gezorgd dat ik me nergens druk over hoefde te maken. Tuinmeubilair bestellen? Laat maar aan mij over. Muziek installaties verzorgen? Geen probleem! Ferrari regelen of bussen van en naar het vliegveld? Claudia regelt het.

Foodtasting voor de bruiloft, Claudia regelt alle bezoeken met de hotels, bakkerij, bloemist en springt samen met je op het vliegtuig en gaat met je mee. Speciale kaarsen voor de ceremonie? Claudia rijdt door het land om ze op te halen. Speciale fotolijstjes in je thema? Claudia haalt spulletjes en gaat zelf knutselen.

In ons eerste gesprek hebben we heel duidelijk aangegeven wat we wilden en wat belangrijk was voor ons. Claudia voelde onze stijl precies aan, maakte speciale boards op Pinterest zodat we konden sparren over ideeën, thema’s etc. Ze vulde deze ook continue aan met eigen ideeën en zorgde ervoor dat alles heel persoonlijk verliep. Iedere dag even Appen over de vooruitgang (of frustraties, want die zijn er ook als je met Italianen te maken hebt) nieuwe ideeën etc. Alles kon ik bij haar neerleggen, je kon het zo gek niet bedenken of het was te bespreken (wel of geen photobooth, wel of geen videograaf, wat kost dit of dat etc etc) en op iedere vraag kreeg ik meteen antwoord.

Een bruiloft kun je niet alleen regelen en Claudia kent de beste en leukste mensen in NL die zeer professioneel en een groot plezier om mee te werken zijn. Van suggesties voor DE bruidswinkel in NL tot de meest liefdevolle en perfecte BABS voor de ceremonie. Van creatief ontwerper tot uiteindelijk toch die super gave videograaf (Thanks Claudia!).

Maar ook de kleine dingen waar ik niet aan gedacht had maar toch zo belangrijk zijn: Denk je aan een mooie ochtendjas voor de foto’s bij het klaar maken? Heb je een kleinigheidje voor die en die?

BruidsButler heeft de meest magische trouwlocatie voor ons gevonden (precies wat we zochten) en ook voor de zondag activiteit kon het niet beter. Dankzij de uren die Claudia in onze bruiloft heeft gestopt qua planning, voorbereiding, decoratie, communicatie en (eigenlijk kan ik het niet anders benoemen) heel veel liefde is onze bruiloft er een om nooit meer te vergeten. Voor ons, maar ook voor alle familie en vrienden die mee zijn gekomen.

Een bruiloft in Italië plannen is niet makkelijk, we zijn wel 10x van het kastje naar de muur gestuurd voor bepaalde formulieren en het duurt soms heel lang voordat er gereageerd wordt op het meest simpele mailtje. Maar als je Claudia in je team hebt zitten hoef je je daar niet druk om te maken. Alles komt goed, daar zorgt ze voor! De bruiloft is nu voorbij maar contact met Claudia heb ik nog steeds. De band die je opbouwt is zo intensief en het is gewoon een super mooi mens.