Ervaring BruidsButler, Internationale bruiloft in Toscane

Vanaf het eerste moment dat wij in contact kwamen met Claudia hebben we geen moment getwijfeld. Zij zou onze weddingplanner worden!

Claudia heeft er vanaf het begin af aan voor gezorgd dat ik me nergens druk over hoefde te maken. Tuinmeubilair bestellen? Laat maar aan mij over. Muziek installaties verzorgen? Geen probleem! Ferrari regelen of bussen van en naar het vliegveld? Claudia regelt het.

Foodtasting voor de bruiloft, Claudia regelt alle bezoeken met de hotels, bakkerij, bloemist en springt samen met je op het vliegtuig en gaat met je mee. Speciale kaarsen voor de ceremonie? Claudia rijdt door het land om ze op te halen. Speciale fotolijstjes in je thema? Claudia haalt spulletjes en gaat zelf knutselen.

In ons eerste gesprek hebben we heel duidelijk aangegeven wat we wilden en wat belangrijk was voor ons. Claudia voelde onze stijl precies aan, maakte speciale boards op Pinterest zodat we konden sparren over ideeën, thema’s etc. Ze vulde deze ook continue aan met eigen ideeën en zorgde ervoor dat alles heel persoonlijk verliep. Iedere dag even Appen over de vooruitgang (of frustraties, want die zijn er ook als je met Italianen te maken hebt) nieuwe ideeën etc. Alles kon ik bij haar neerleggen, je kon het zo gek niet bedenken of het was te bespreken (wel of geen photobooth, wel of geen videograaf, wat kost dit of dat etc etc) en op iedere vraag kreeg ik meteen antwoord.

Een bruiloft kun je niet alleen regelen en Claudia kent de beste en leukste mensen in NL die zeer professioneel en een groot plezier om mee te werken zijn. Van suggesties voor DE bruidswinkel in NL tot de meest liefdevolle en perfecte BABS voor de ceremonie. Van creatief ontwerper tot uiteindelijk toch die super gave videograaf (Thanks Claudia!).

Maar ook de kleine dingen waar ik niet aan gedacht had maar toch zo belangrijk zijn: Denk je aan een mooie ochtendjas voor de foto’s bij het klaar maken? Heb je een kleinigheidje voor die en die?

BruidsButler heeft de meest magische trouwlocatie voor ons gevonden (precies wat we zochten) en ook voor de zondag activiteit kon het niet beter. Dankzij de uren die Claudia in onze bruiloft heeft gestopt qua planning, voorbereiding, decoratie, communicatie en (eigenlijk kan ik het niet anders benoemen) heel veel liefde is onze bruiloft er een om nooit meer te vergeten. Voor ons, maar ook voor alle familie en vrienden die mee zijn gekomen.

Een bruiloft in Italië plannen is niet makkelijk, we zijn wel 10x van het kastje naar de muur gestuurd voor bepaalde formulieren en het duurt soms heel lang voordat er gereageerd wordt op het meest simpele mailtje. Maar als je Claudia in je team hebt zitten hoef je je daar niet druk om te maken. Alles komt goed, daar zorgt ze voor! De bruiloft is nu voorbij maar contact met Claudia heb ik nog steeds. De band die je opbouwt is zo intensief en het is gewoon een super mooi mens.