Exclusieve bruiloft Amalfi kust, Ravello

Ciao,

We zijn net terug van 5 dagen Amalfi kust. Oh wat is dit een mooie regio zeg, echt het St.Tropez van Italie. De kustlijn is prachtig, rustieke havens met boten en een schitterende uitkijk over de zee, de bergen en het eiland Capri.

Voor een bruidspaar uit het westen van Nederland hebben wij een exclusieve stijlvolle bruiloft mogen organiseren in Amalfi – Ravello. De 115 gasten verbleven allemaal in een exclusief 5* Hotel in Amalfi en de ceremonie vond plaats in een schitterende tuin in Ravello.

Op de dag van aankomst hebben wij een welkomslunch georganiseerd met serieus de langste tafel ooit, alle 115 gasten aan 1 lange tafel van minimaal 40 m! Zo indrukwekkend, de gasten vonden het prachtig.

De volgende dag, vond de ceremonie plaats in een mooi aangelegde tuin, waarbij de gasten uitkeken over de zee en het dorpje Ravello. Trouwambtenaar Callista van Delft wist een persoonlijke ceremonie van de liefde voor te dragen. Aansluitend gingen alle gasten exclusief lunchen bij Palazzo Avino. Buiten op het terras namen alle gasten plaats voor een 5-gangen lunch met muzikale begeleiding van een Italiaans trio dat zowel oude als moderne Italiaanse nummers zong. Na afloop van de lunch werden alle gasten weer vervoerd in 3 bussen terug naar het hotel in Amalfi, waar diverse Italiaanse kappers klaar stonden om de dames opnieuw te voorzien van een avondkapsel.

De cocktail avond werd spetterend geopend door zangeres Gabriella Massa en vanaf de 1e minuut stond iedereen in Gala kledij op de dansvloer uit zijn dak te gaan. Wow!! Daarna werd o.a. de cocktail- en oesterbar geopend, werd er verse mozzarella gemaakt en aten de gasten heerlijke verse pasta. In de loop van de avond hadden we als kers op de taart een combi optreden van een Saxofonist en een DJ met een toegift van Gabriella, gewoon omdat het echt een te gek feest was. Kortom het was oprecht een avond om nooit meer te vergeten.

De volgende ochtend hebben we de gasten uitgezwaaid, die vervolgens met 3 bussen naar het vliegveld gebracht werden en heb ik met een team van 3 topmeiden nog een dag genoten in Sorrento.

Voor herhaling vatbaar deze regio en ik weet nu al dat ik terug mag in September.