Logo
In de pers

Italiaanse bruiloft

Jullie zijn van plan om een echte Italiaanse bruiloft te organiseren. De organisatie van een bruiloft in Italië vereist extra aandacht mede door de taal- en cultuur barrière. Het is moeilijk zaken doen met leveranciers die je nog nooit hebt ontmoet of stel je een omgeving voor die je nog nooit hebt gezien? Als weddingplanner voor Italiaanse bruiloften heb ik ruime kennis en ervaring om jullie droombruiloft werkelijkheid te laten worden.

Wil je meer informatie ontvangen?

Trouwen21
Trouwen2
Trouwen3

Een persoonlijke touch van Claudia

Geen bruiloft is hetzelfde. Gelukkig. Elke bruiloft vertegenwoordigt een combinatie van iemands dromen, verlangens en persoonlijkheid. BruidsButler zorgt ervoor dat jullie Italiaanse bruiloft werkelijkheid word. Ongeacht of jullie precies weten wat jullie willen, een vaag idee, of helemaal geen idee? BruidsButler helpt jullie met het vaststellen van jullie stijl en het door vertalen van jullie persoonlijkheid en emoties. Ik ben bekend met de laatste trends en wordt dagelijks geïnspireerd door andere bruidsparen en leveranciers.

Claudia Labee
Weddingplanner Italië

Mijn beschikbaarheid voor Bruiloften, per maand.

Jan.’15Beschikbaar Apr.Nog 2 Jul.GereserveerdOkt. Beschikbaar
Feb.BeschikbaarMei.Nog 2 Aug.GereserveerdNov. Beschikbaar
Mrt.Beschikbaar Jun.BeschikbaarSep.Nog 3Dec. Beschikbaar

Veelgestelde vragen

Wat kost een bruiloft in Italië?

Lees mijn blogpost Vragen1

Wat doet een Weddingplanner?

Bekijk de video Vragen2

Wat kost een Weddingplanner?

Uitleg services Vragen3

Stijlvolle bruiloft in Italië

Jullie bruiloft in Italië verdient het om perfect te zijn. Het kost veel tijd en het is hard werken om een echte stijlvolle bruiloft in Italië te realiseren. Als weddingplanner heb ik inmiddels al meerdere bruiloften georganiseerd in verschillende regio’s in Italië. Deze ervaring neem ik mee als bagage tijdens de organisatie van jullie Italiaanse bruiloft. Ik mag wel zeggen dat ik inmiddels aardig wat contacten heb om aan jullie voor te stellen, waar we de beste prijzen krijgen, wat moet (en mag niet) in een contract en hoe zorgen we ervoor dat jullie wensen en ook eisen worden door vertaald naar jullie bruiloft in Italië.

Kosten Italiaanse bruiloft

Geld is sowieso een van de moeilijkste aspecten van het plannen van een Italiaanse bruiloft. Wie betaalt wat en wanneer, hoe zorg je ervoor dat je niet teveel aan het uitgeven bent? Een weddingplanner is eigenlijk ook een financieel adviseur gespecialiseerd in bruiloften. Ik weet hoeveel iets moet kosten, ongeveer welk percentage van het budget wordt besteed aan bijvoorbeeld locatie, eten, fotograaf, of wanneer de betalingen moeten worden verzorgd.

Leveranciers uit Italië

Het plannen van een bruiloft in Italië moet plezierig zijn, niet stressvol. Hoe groot jullie betrokkenheid ook is, het is belangrijk om te genieten van elk moment van de speciale tijd voorafgaand aan de bruiloft. Het is belangrijk dat de bruid niet veranderd in een neurotische Bridezilla die niet kan slapen, eten en kan werken. Geloof me, je wilt echt niet uren besteden aan het vinden van betrouwbare leveranciers. Er zijn zoveel leveranciers nodig om jullie bruiloft tot een succes te maken. Weten wie te vertrouwen en die ook nog eens geschikt is voor jullie bruiloft is een van de moeilijkste taken. BruidsButler kan diverse leveranciers aanbevelen en weet wie het beste resultaat levert. Zelfs als ik werk met een nieuwe leverancier weet ik vrijwel direct of deze past qua stijl en prijs binnen de eisen van jullie bruiloft in Italië.

Weddingplanner en advies

Controlelijsten voor een bruiloft zijn pagina’s lang, dus het is geen verassing wanneer je je zorgen maakt of je iets bent vergeten. BruidsButler helpt ook met het bijhouden van de deadlines en zal jullie helpen herinneren wanneer zaken moeten worden gedaan en besloten. Wat ik soms zie is dat bruidsparen het lastig vinden om te reageren op wensen en wellicht ook eisen van familie en vrienden. Soms komt het voor dat ouders een ander idee hebben van hoe jullie bruiloft eruit moet zien. Daarnaast heb je wellicht ook te maken met tegenstrijdige adviezen en is het erg lastig om iedereen tevreden en gerust te stellen. BruidsButler zal de verwachtingen van de familie in het achterhoofd houden en jullie als bruidspaar voorzien van deskundig advies zodat jullie de juiste beslissing kunnen nemen om echt jullie Italiaanse bruiloft te realiseren.

 

Handtekening Claudia Claudia Labee, Weddingplanner Italië

Vraag een kennismaking aan