Seizoen 2016, volle agenda met bruiloften in Italie

Het is alweer enige tijd geleden dat jullie op de website iets van mij hebben gehoord. Gelukkig niks ergs aan de hand alleen een erg volle agenda.

Zoals jullie wellicht wel hebben gelezen in mijn andere Blogs, start ik regulier met de planning van een bruiloft 1 tot 1.5 jaar van te voren. Dit zorgt ervoor dat mijn agenda zo vlak voor de start van seizoen 2016 enorm vol zit met locatie bezoeken, inkoop dagen qua stylingsproducten en draaiboek besprekingen.

Wil jullie via deze weg dan ook laten weten dat ik voor seizoen 2016 geen bruiloften meer kan aannemen.

Willen jullie trouwen volgend jaar in het voorjaar, zomer of wellicht wel in het najaar dan kan ik jullie wel verder helpen met de organisatie van een stijlvolle bruiloft in Italie.

Voor meer informatie kunnen jullie mij altijd mailen! Laat mij dan wel even weten wat jullie in gedachten hebben dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Ciao, Claudia