Bruid

BruidsButler bruidsparen houden van ‘La Bella Vita’.

Vaak hebben ze naast een carrière, een druk sociaal leven. Het is juist dit leven wat ervoor zorgt dat ze geen tijd hebben om, 100% gefocussed, een exclusieve Italiaanse droombruiloft te organiseren. Sfeer en beleving in combinatie met kwaliteit zijn daarbij altijd het uitgangspunt.

Weddingplanner

Ik plan niet alleen bruiloften, ik creëer en organiseer bruiloften vanaf het prille begin en heb de regie over de uitvoering op de dag zelf. Als weddingplanner lever ik altijd maatwerk. Ik bied namelijk een persoonlijke zoekservice aan die gericht is op het vinden van de perfecte plek waarin jullie stijl en persoonlijkheid tot uiting komt. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wat dachten jullie van een lentebruiloft in de prachtige heuvels van Toscane, omringd door druiven ranken met elkaar genietend van een heerlijke Barolo in de warme voorjaarszon? Of stel je voor een romantische wandeling over de boulevard ergens aan de Amalfi kust of langs de grachten van Venetië, op en neer over de bruggen?

Wanneer jullie ervoor kiezen om de volledige organisatie van jullie bruiloft toe te vertrouwen aan de BruidsButler, vraagt dit een budget vanaf 3500 euro. Na afloop van het kennismakingsgesprek, waarin we alle onderdelen van de totale organisatie bespreken, ontvangen jullie uiteraard een transparant overzicht van de totale kosten waarin jullie wensen en eisen zijn opgenomen.

Tenslotte wil ik graag laten weten dat ik er bewust voor kies om een beperkt aantal bruiloften in Italië per jaar te organiseren. Gedreven door perfectie, geloof ik dat iedere bruiloft voor 100% authentiek en uniek moet blijven. Jullie droombruiloft moet echt een weerspiegeling zijn van jullie dromen en wensen.

Laat mij jullie wensen weten en ik ga graag voor jullie aan de slag. Kijk voor meer droombruiloften bij Inspiratie en volg mijn Blog.

Ceremoniemeester

Wanneer jullie trouwen in Italië willen jullie uiteraard jullie gasten optimaal laten genieten van de dagen voorafgaand aan de bruiloft en tijdens de grote dag zelf. Zelf wil je ook zorgeloos genieten van elkaar zonder dat je jezelf druk hoeft te maken over de uitvoering van de afspraken op jullie bijzondere dag. De kosten van jullie bruiloft zijn tenslotte dermate dat je dan ook liever de coördinatie over laat aan een professional. De BruidsButler kan ook alleen op de dag voorafgaand aan jullie bruiloft aanwezig zijn voor de briefing aan alle leveranciers EN op jullie bruiloft zelf. Ik begeleid, assisteer en coördineer graag alle facetten op discrete wijze en ben het direct aanspreekpunt voor jullie, de gasten en leveranciers. Bovendien werk ik volgens een vooraf samengesteld gedetailleerd draaiboek.

Deze service vraagt een budget van 1500 euro. Tijdens een persoonlijk gesprek licht ik graag alle onderdelen binnen deze service toe. Uiteraard ontvangen jullie naar afloop een transparant overzicht van de totale kosten. Eventueel kan deze service nog worden uitgebreid met wat extra ondersteuning voor bijvoorbeeld onderdelen van de bruiloft die jullie zelf (nog) niet hebben geregeld.

Laat mij de details van jullie droombruiloft weten en ik zorg ervoor dat jullie Italiaanse droom uitkomt.