Logo
In de pers

Trouwen in Toscane

Trouwen in Toscane is voor bruidsparen vaak een droom die ik graag realiseer. Hoe kan het ook anders, Toscane biedt veel romantische trouwlocaties zoals de landelijke omgevingen rondom Florence, Siena en Pisa. Daarnaast is deze regio bekend om de wereldberoemde wijnen en het voortreffelijke eten. Als weddingplanner ben ik altijd onder de indruk van de hoge kwaliteit van diverse accommodaties en de gastvrijheid naar de bruidsparen en de gasten toe tijdens een bruiloft in Toscane.

Wil je meer informatie ontvangen?

Trouwen21
Trouwen2
Trouwen3

Een persoonlijke touch van Claudia

Geen bruiloft is hetzelfde. Gelukkig. Elke bruiloft vertegenwoordigt een combinatie van iemands dromen, verlangens en persoonlijkheid. BruidsButler zorgt ervoor dat jullie gevoel bij trouwen in Toscane werkelijkheid word. Ongeacht of jullie precies weten wat jullie willen. Ik help jullie met het vaststellen van jullie stijl en het zoeken naar unieke locaties in het landelijke Toscane. Door de jaren heb ik veel plaatselijke leveranciers leren kennen, die jullie bruiloft net even meer bijzonder kunnen maken.

Claudia Labee
Weddingplanner Italië

Mijn beschikbaarheid voor Bruiloften, per maand.

Jan.’15Beschikbaar Apr.Nog 2 Jul.GereserveerdOkt.Beschikbaar
Feb.BeschikbaarMei.Nog 2Aug.GereserveerdNov.Beschikbaar
Mrt.BeschikbaarJun.BeschikbaarSep.Nog 3Dec.Beschikbaar

Veelgestelde vragen

Wat kost een bruiloft in Italië?

Lees mijn blogpost Vragen1

Wat doet een Weddingplanner?

Bekijk de video Vragen2

Wat kost een Weddingplanner?

Uitleg services Vragen3

Toscaanse bruiloft

Jullie Toscaanse bruiloft verdient het om perfect te zijn. Het kost veel tijd en het is hard werken om een echte droombruiloft te realiseren. Als weddingplanner heb ik inmiddels al meerdere bruiloften georganiseerd in de driehoek tussen Siena, Florence en Pisa. Deze ervaring neem ik mee als bagage tijdens de organisatie van jullie bruiloft in Toscane. Ik mag wel zeggen dat ik inmiddels wel aardig wat locaties ken om aan jullie te introduceren, waar we de beste kwaliteit krijgen, wat moet (en mag niet) in een contract en hoe zorgen we ervoor dat jullie wensen en ook eisen worden door vertaald naar jullie bruiloft in Italië.

Trouwen in Toscane, de kosten

Geld is sowieso een van de moeilijkste aspecten van het plannen van een bruiloft in Italië. Wie betaalt wat en wanneer, hoe zorg je ervoor dat je niet teveel aan het uitgeven bent? Een weddingplanner is eigenlijk ook een financieel adviseur gespecialiseerd in bruiloften. Ik weet hoeveel iets moet kosten, ongeveer welk percentage van het budget wordt besteed aan bijvoorbeeld locatie, eten, fotograaf, of wanneer de betalingen moeten worden verzorgd.

Trouwen in Toscane, de leveranciers

Het plannen van een bruiloft in Toscane moet plezierig zijn, niet stressvol. Hoe groot jullie betrokkenheid ook is, het is belangrijk om te genieten van elk moment van de speciale tijd voorafgaand aan de bruiloft. Het is belangrijk dat de bruid niet veranderd in een neurotische Bridezilla die niet kan slapen, eten en kan werken. Geloof me, je wilt echt niet uren besteden aan het vinden van betrouwbare leveranciers. Er zijn zoveel leveranciers nodig om jullie bruiloft tot een succes te maken. Weten wie te vertrouwen en die ook nog eens geschikt is voor jullie bruiloft is een van de moeilijkste taken. BruidsButler kan diverse leveranciers aanbevelen en weet wie het beste resultaat levert. Zelfs als ik werk met een nieuwe leverancier weet ik vrijwel direct of deze past qua stijl en prijs binnen de eisen van jullie bruiloft in Italië.

Advies van BruidsButler

Controlelijsten voor een bruiloft zijn pagina’s lang, dus het is geen verassing wanneer je je zorgen maakt of je iets bent vergeten. BruidsButler helpt ook met het bijhouden van de deadlines en zal jullie helpen herinneren wanneer zaken moeten worden gedaan en besloten. Wat ik soms zie is dat bruidsparen het lastig vinden om te reageren op wensen en wellicht ook eisen van familie en vrienden. Soms komt het voor dat ouders een ander idee hebben van hoe jullie bruiloft eruit moet zien. Daarnaast heb je wellicht ook te maken met tegenstrijdige adviezen en is het erg lastig om iedereen tevreden en gerust te stellen. BruidsButler zal de verwachtingen van de familie in het achterhoofd houden en jullie als bruidspaar voorzien van deskundig advies zodat jullie de juiste beslissing kunnen nemen om echt jullie Italiaanse bruiloft te realiseren.

 

Handtekening Claudia Claudia Labee, Weddingplanner Italië

Vraag een kennismaking aan